15

АРТ-ЗАНЯТТЯ З ЕЛЕМЕНТАМИ ТРЕНІНГУ «НИТКОГРАФІЯ»

            Як передати свої почуття у творчості? Звичайно ж за допомогою малювання, бо саме воно допомагає людині самовиражатися. Існує багато технік малювання та інструментів для нього. Але чи знали ви, що малювати можна за допомогою звичайних ниток?

            Студенти Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв спробували таку техніку на арт-занятті «Ниткографія», що проходило 06 лютого у Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС.

            Разом із тренеркою, Аліною Касьяновою, учасники створили атмосферу креативу, польоту думок та емоцій. Допомагали в цьому ще й вправи на розвантаження.

            Присутні отримали естетичне задоволення від процесу створення шедеврів, ознайомилися з новою для себе технікою малювання та навчилися знімати емоційну напругу.

Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

1 Коментарі

промокод 1xbet на сегодня Відповіcти

Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness,5-day free trial of Pro Plan :). Click Here:👉 https://whitestudios.ru/kassa/incs/1xbet_besplatno_stavka-2021.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.