6

ЮРИДИЧНА ПРИЙМАЛЬНЯ В БІБЛІОТЕЦІ

Право на спадщину, спадкування за законом, спадкування за заповітом, особливості спадкування під час воєнного стану, визнання права на спадщину, та інші питання у цій сфері, а також порядок оформлення документів для виїзду за кордон, – такими були питання від жителів міста, які звернулися 14 та 16 лютого до Центральної бібліотеки Олександрійської міської ЦБС на консультації до спеціалістів Олександрійського місцевого центру з надання БВПД Поповича Володимира Сергійовича та Дегтярьова Максима Вікторовича.

Якщо вам знадобиться допомога юриста − не втрачайте свій дорогоцінний час і сили на його пошуки, скористайтеся послугами професійних юристів, які приймають в Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС щовівторка та щочетверга з 10:00 до 12:00 год в читальній залі, за адресою: вул. Григорія Усика, 41.

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.

Також можна звернутися до Олександрійського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Олександрія, вул. Першотравнева 51, тел. (05235) 7-04-40, 7-04-04.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.