8

ЗАНЯТТЯ З ЕЛЕМЕНТАМИ ТРЕНІНГУ

«СВІТ У 4К: КРЕАТИВНІСТЬ, КРИТИЧНЕ МИСЛЕННЯ, КОМАНДА, КОМУНІКАЦІЯ»

Ви любите нові знайомства та спілкування з людьми? Чи перевіряєте інформацію перед тим як зробити репост у соц мережах? Як вважаєте, ви командний гравець?

На такі питання відповідали учасники гуртка «Журналістика» під час знайомства, на початку онлайн заняття з елементами тренінгу «Світ у 4К: креативність, критичне мислення, команда, комунікація», що проходило 22 лютого у Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС.

Разом із тренеркою, Аліною Касьяновою вирушили у подорож країною креативності, крокуючи стежками розуміння власних здібностей та сприйняття думки інших.

Учасниці отримали собі в скарбничку нейровправи для концентрації уваги та синхронізації півкуль головного мозку, спробували на практиці декілька методів ненасильницької комунікації, «прокачували» креативність та вміння працювати в команді.

Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.