2

ОБЛАСНИЙ ВЕБІНАР НА ТЕМУ: «ВНУТРІШНЬОПЕРЕМІЩЕНІ ОСОБИ – НОВА КАТЕГОРІЯ КОРИСТУВАЧІВ БІБЛІОТЕКИ»

16 лютого заступник директора Олександрійської міської централізованої бібліотечної системи з питань обслуговування дітей та фахівці методичного відділу долучилися до обласного вебінару «Внутрішньопереміщені особи – нова категорія користувачів бібліотеки», який підготувала для бібліотекарів області Кіровоградська обласна універсальна наукова бiблiотека  iм. Д.I. Чижевського.

Йшла мова про масштабну роботу бібліотечних закладів по залученню до цікавого та корисного дозвілля, різносторонньої допомоги особам, які змушені були покинути свої домівки через масштабну збройну агресію рф та переїхали в інші громади.

Колеги з обласної універсальної наукової бiблiотеки поділилися досвідом, як побудована їхня робота з внутрішньопереміщеними особами.

В ході спілкування бібліотекарі прийшли до висновку, що наразі бібліотеки для тих, хто через війну втратив звичний спосіб життя, роботу та домівку, стали багатофункціональними, вільними й доступними майданчиками для спілкування, особистісного та професійного розвитку, творчості та відпочинку. А що найважливіше – затишними та спокійними місцями для зцілення та відновлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.