8

СТРІЛА АМУРА ВЖЕ ЗУСТРІЛА НАС

Кохання… Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Все змінюється у цьому шаленому світі і лише кохання залишається завжди юним, прекрасним, новим, несподіваним і найзагадковішим з усіх людських почуттів…

Недарма кажуть, що коханню підвладні всі, незалежно від віку та статі. Мабуть, тому так легко і органічно увійшло до нашого календаря це свято.

В цей холодний лютневий день коли на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики, працівники бібліотеки-філії №10 спільно з учнівською молоддю Ліцею №10 вирішили влаштувати найромантичнішу тінейджерську тусівку.

Присутні дізналися багато нового про традиції святкування Дня закоханих у різних країнах, історію виникнення «Валентинки».

Учасники тусівки насолоджувалися захопливим видовищем, цікавими та веселими конкурсами: «Сердечне ворожіння», «Подарунок», «Втримати любов», «На уважність» тощо. Любителям солодощів припали до смаку ігри «Вгадай на смак» та «Солодкий мандарин».

Шляхом чесного голосування визначили Міс та Містера Валентина серед учасників, ними стали Олійник В’ячеслав та Куценко Ілона.

Нехай це свято буде з вами не тільки в день Святого Валентина, але й кожен день Вашого життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.