15

ІНДИВІДУАЛЬНЕ КОНСУЛЬТУВАННЯ З ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ДЛЯ МОЛОДІ

Настала гаряча пора для випускників шкіл: треба обрати свій шлях у житті. Як не схибити з вибором майбутньої професії й університету, де можна її отримати, на що варто звернути увагу?

На ці питання отримала відповідь жителька Олександрії, яка звернулася 23 травня до пункту з працевлаштування для молоді, що діє при Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС.

Під час консультації відвідувачка отримала інформацію про світ професій, їх рейтинг на ринку праці, ознайомилася із навичками, якими необхідно володіти опановуючи ту чи іншу спеціальність та які переваги й недоліки є у різних професій.

Дана зустріч дала змогу дівчині визначитися з важливим кроком у житті, від якого буде залежати її майбутнє. Адже від правильного вибору професії виграє як особистість, яка відчуватиме задоволення від роботи й матиме широкі можливості для самореалізації, так і суспільство, що одержує цілеспрямованого професіонала своєї справи.

Проєкт «ВільноХаб» та новий напрямок з працевлаштування втілюється у межах програми @mriemotadiemo, яка впроваджується за фінансової підтримки @USAID Ukraine – USAID Україна та виконується @irexinukraine.

1 Коментарі

Анонім Відповіcти

1xbet промокод при регистрации на сегодня https://www.foto4u.su/files/pgs/promokod__260.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.