7

ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАНЯТТЯ З КУРСУ «ДІЯ. ЦИФРОВА ОСВІТА»

Як використовувати кредитні кошти без сплати відсотків, як потроху відкладати гроші на депозит, як використовувати смартфон чи розумний годинник замість гаманця, як сплачувати комунальні послуги, поповнити рахунок чи переказати гроші на картку іншій особі, не виходячи з будинку, які основні правила використання картки, що допоможуть уникнути неприємних ситуацій – на ці та інші питання шукав відповіді один із слухачів індивідуального заняття курсу «Дія. Цифрова освіта», завітавши до бібліотеки для юнацтва.

Переглянувши декілька серій освітнього серіалу «Цифрові гроші», відвідувачеві вдалося з’ясувати чимало корисного та важливого для себе. А досвідчені експерти серіалу у доступній формі продовжать допомагати здобувати необхідні знання з питань використання свої цифрових заощаджень.

Для усіх охочих покращити свої цифрові навички нагадуємо: звертайтесь у зручний для вас час за графіком роботи бібліотеки (пн.-пт. 8:00 – 18:00, сб. 10:00 – 18:00, неділя – вихідний). Довідки за телефоном: 0934858127.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.