11

ЄВРОКВІЛТ «ДИВА ЄВРОПИ»

Ми, українці, живемо в самому серці Європи і відчуваємо себе її частинкою. Україна, як держава, обрала свій шлях у Європейську спільноту і бачить майбутнє в європейській інтеграції. Тому ми повинні добре пізнати ту частину нашої планети, де ми з вами мешкаємо.

Більше дізнатися про країни Європи, їхні досягнення, традиції, культуру й мистецтво мали змогу учні Гуманітарного ліцею під час євроквілту «Дива Європи», який для них підготували працівники бібліотеки для юнацтва.

Спочатку бібліотекарі ознайомили присутніх із найцікавішими фактами про цей континент та його країни, після чого вже учням довелося випробувати власну ерудицію і згадати все, що вивчали на уроках історії та географії. У запеклій інтелектуальній битві змагалися дві команди: «Україна» та «Монако».

Під час заходу учням вдалося заповнити квілтове поле найвідомішими спорудами, пам’ятками та місцями Європи. Крім того, розібралися, які ж твердження про Євросоюз є правдивими, а які фейкові, та познайомилися з Європейськими рекордами України.

Хоч і не все було легко, та вихованці ліцею гідно впоралися з усіма завданнями й дізналися багато цікавої інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.