13

РЕЄСТРАЦІЯ ЗАЯВИ ПРО ПОШКОДЖЕНЕ МАЙНО

Через російське вторгнення до України тисячі громадян у різних містах країни залишилися без домівок. Знищене нерухоме майно – об’єкти нерухомого майна, які стали непридатними для використання за цільовим призначенням внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації, та відновлення яких, шляхом ремонту чи реконструкції, не є можливим або є економічно недоцільним.

Як подати заяву про пошкоджене чи зруйноване житло під час війни в Україні?

Громадяни України, які є власниками пошкодженого або знищеного нерухомого майна внаслідок війни, можуть надіслати повідомлення й зафіксувати такий факт. А допоможуть в реєстрації такої заяви на порталі «Дія» бібліотекарі Центральної бібліотеки Олександрійської міської ЦБС. Подати інформацію можна будь-де, незалежно від місця проживання або перебування особи.

14 лютого до бібліотеки звернулась громадянка з Донецької області, де їй допомогли внести всі дані в заявку на компенсацію зруйнованого житла.

Послугою можуть скористатися тільки громадяни України, у яких від початку війни 24 лютого було пошкоджено: приватні будинки (садибні, дачні та садові), квартири, інші житлові приміщення (на які зареєстровано окреме право власності, а не в складі будинку).

Як подати заявку на пошкоджене майно в Дії?

Оновіть застосунок.

У розділі Послуги оберіть Пошкоджене майно.

Заповніть форму, вказавши необхідну інформацію (дані про об’єкт, що було пошкоджено, фото та опис пошкоджень та контактні дані).

Після реєстрації повідомлення очікуйте на інформацію про початок процедури оцінки та компенсації, що будуть визначені урядом найближчим часом.

Послуга реалізовується Мінцифрою за підтримки проєкту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» та Офісу ефективного регулювання BRDO.

Запрошуємо до бібліотеки, де бібліотекарі допоможуть подати заяви громадянам, які не можуть зробити це самостійно.

2 Коментарі

autodesk 3ds max xforce keygen Відповіcти

ADOBE PREMIERE PRO CRACK | FEBRUARY 2023 UPLOAD https://youtu.be/nJhhKTPbsM4

autodesk 3ds max 2016 crack xforce download Відповіcти

ADOBE PREMIERE PRO CRACK | FEBRUARY 2023 UPLOAD https://youtu.be/nJhhKTPbsM4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.