8

РАДІОДИКТАНТ ВІД ПСА ПАТРОНА

У Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки, працівники центральної міської бібліотеки для дітей залучили своїх відвідувачів до участі в написанні радіодиктанту від пса Патрона. Диктант було розраховано на дітей молодшої та середньої шкільної ланки. Тема безпечної поведінки з мінами та нерозірваними боєприпасами на часі особливо актуальна, тож, диктант мав назву «Пес Патрон застерігає».

Диктант звучав голосом Пса Патрона із популярного мультфільму, якого озвучує актор Михайло Карпань. Діти, уважно прослухавши текст, активно взялися за написання. По завершенні, разом перевіряли написане та обговорювали зміст.

Та головне, не граматика, а зміст, з якого малеча черговий раз повторила свої дії під час виявлення невідомого чи підозрілого предмета та телефон служби порятунку «101».

Закінчився диктант словами «всім обережний лизь», що надзвичайно потішило мелечу. Невистачило всім лише одного – присутності самого песика)

Захід організовано в рамках програми BraVo Oleksandriya та діяльності «Батьківського клубу» та реалізації проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Благодійним фондом «Безпечне майбутнє» за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.