12

ПРОЄКТ «СПІЛЬНОПРОСТІР «ІНФОСИТО»: ПОЧАТОК РЕАЛІЗАЦІЇ ТА ПЕРШІ УСПІХИ

Важливою передумовою для реалізації майбутніх проєктів є підбиття підсумків і успіх попередніх напрацювань. Під час презентації результатів проєктної діяльності бібліотечних закладів міста, яка відбулась 10 травня в Центральній міській бібліотеці, говорили не тільки про реалізовані проєкти за період із 2001 по 2023 роки, а й про нові бібліотечні здобутки та форми проєктної діяльності.

До участі в заході долучились і працівники бібліотеки для юнацтва, які коротко окреслили основні цілі та завдання проєкту «СпільноПростір Інфосито», який реалізовується у партнерстві з Академією української преси. Під час виступу було коротко визначено, коли і де почав діяти проєкт та які заходи вже проведено та заплановано провести. Крім того, координаторка проєкту ознайомила з особливостями заходів із медіаграмотності, а також поділилась першими успіхами.

Одна із кваліфікованих тренерок проєкту, Катерина Карпенко, запропонувала присутнім цікаве завдання – самостійно визначити правдиву чи фейкову інформацію, презентувавши різноманітні новини, розміщені на солодких цукерках у справжньому ситі. Усім це завдання дуже сподобалось, бо кожен зміг поласувати смаколиком та легко аргументувати, чому перед ним фейк або ж правда.

Будьте медіаграмотними та долучайтесь до участі в заходах в межах проєкту Спільпростір «Інфосито» у партнерстві з Академією української преси.

#ІнфоСито #АУП #Академія_Української_Преси

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.