16

МАЙСТЕР-КЛАС «ПАТРІОТИЧНИЙ ГУСАК»

Брошки – це неймовірно стильні старовинні прикраси, які дійшли до наших днів ще з часів Бронзового століття. Тоді вони були зроблені з металу, круглої або овальної форми й кріпилися до тканини за допомогою спеціальної голки. Як тільки не видозмінювалися середньовічні брошки і яким тільки орнаментом їх не декорували! І ось ми тут, в сучасності, теж прикрашаємо брошкою блузу або пальто, а можливо, сумочку або піджак!

04 травня, присутні, які відвідали майстер-клас з виготовлення брошки «Патріотичний гусак» в Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС, навчилися створювати патріотичну брошку своїми руками.

На майстер-класі з виготовлення патріотичної брошки, ми використовували нитки для в’язання, як основу створення образу гусака.

Сьогодні брошка «Патріотичний гусак» – це найкращий подарунок, виконаний в українських культурних традиціях, що здатен захистити його власника від всякого зла та принести йому гарну вдачу. Адже такий ексклюзивний подарунок наділяється теплом рук та позитивною енергетикою.

Брошка – це модно, стильно, загадково, а найголовніше – дуже гарно. А патріотична брошка – це тренд сьогодення!

1 Коментарі

https://iloveroom.co.il/room/דירות-דיסקרטיות-בקריות/ Відповіcти

Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. Its always exciting to read content from other authors and use a little something from other web sites.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.