12

ЗАСІДАННЯ КЛУБУ «ЧАРІВНІСТЬ»

Весна прийшла, красу принесла. Можливо фраза і банальна, але правдива. Бо разом з приходом цієї пори року, оживає усе живе. Саме весною людина почуває себе натхненною та намагається подарувати свій гарний настрій усім оточуючим.

22 березня – свято з довгою, але прекрасною назвою – «Ти молодий настільки, наскільки себе почуваєш». З цієї нагоди на абонементі Центральної бібліотеки Олександрійської міської ЦБС, відбулося чергове засідання клубу «Чарівність» – літературно-музична година «Хай серце завжди буде молодим».

Чи має паспортний вік значення? Чи варто перейматися, що ми стаємо старшими? Про те, як себе почувати молодим і як же визначити свій психологічний вік – ділилися учасниці засідання. Поєднання поетичного слова і піднесеної музики наповнило зустріч особливим теплом.

Родзинкою посиденьок став майстер-клас з виготовлення брошки з фетру «Весняна квітка».

Майстрині з любов’ю та трепетом підійшли до справи й в результаті отримали яскраву весняну брошку, яка нікого не залишить байдужим й створить навколо себе ажіотаж, всім аж кортить доторкнутись до неї.

Майстер-класи заряджають новими емоціями, позитивом, відволікають від повсякденних турбот, дозволяють творчо відпочити та прокачати свою креативність.

Цікаві та захопливі майстер-класи під час засідання клубу «Чарівність» проходять кожної середи о 14:00 годині, за адресою: вул. Перспективна, 14.

Приходьте і отримайте радість і задоволення від процесу творчості!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.