9

ЗАСІДАННЯ БАТЬКІВСЬКОГО КЛУБУ

Просвітницько-профілактичні засідання Батьківського клубу тривають, долучайтеся!

Арт-терапія або «лікування мистецтвом» – досить новий, проте популярний засіб психотерапії. Особливо актуальною арт-терапія є для дітей. Мистецтво – це чудова можливість для малюка «відкритися», поділитися своїми емоціями та страхами. Адже іноді так важко висловити словами всі ті емоції, що вирують у душі.

Так, 4 квітня в центральній міській бібліотеці для дітей відбулося спілкування батьків та дітей з практикуючим психологом Юлією Гусак про особливості арт-терапії: як розмовляти з дитиною про мистецтво.

В ході зустрічі психологиня створила ті умови, в яких усі присутні почувалися комфортно і розслаблено, а практичні вправи «Асоціативні картки», «Спектр емоцій» та ряд інших допомогли присутнім віднайти душевну гармонію.

Захід організовано в рамках діяльності «Батьківського клубу» та реалізації проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Благодійним фондом “Безпечне майбутнє” за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine.

Приєднуйтеся до Батьківського клубу, тут завжди дуже цікаво, корисно і душевно!

Чекаємо на вас щовівторка о 15:00 за адресою: проспект Соборний, 102, центральна міська бібліотека для дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.