12

ЗАНЯТТЯ З МУЗИКОТЕРАПІЇ

Просвітницько-профілактичні засідання Батьківського клубу тривають, долучайтеся!

Музика має не аби який вплив на наше життя! Вона примушує нас радіти й плакати, може допомогти пережити горе, зняти душевний стрес, вилікувати сердечні рани. Також вона здатна об’єднати людей різних за характером, національністю, пристрастями.

Тож на чергове засідання Батьківського клубу, присвячене заняттю з музикотерапії «Музика – чарівний світ радісних почуттів» до центральної міської бібліотеки для дітей завітали викладачі Олександрійської дитячої музичної школи разом зі своїми вихованцями.

В ході зустрічі викладачі фортепіанного, сольного та хорового, духового відділів, розповіли присутнім про заняття музичною грамотою, сольфеджіо та музичною літературою. Й наголосили на важливості слухати музику у навушниках та підспівувати, йдучи вулицею.

Великою насолодою було прослуховування присутніми мініконцерту у виконанні учнів музичної школи, а музичні твори викликали шалений інтерес та позитивні емоції у всіх.

Захід організовано у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом “Безпечне майбутнє”.

Приєднуйтеся до Батьківського клубу, тут завжди дуже цікаво, корисно і душевно!

Чекаємо на вас щовівторка о 15:00 за адресою: проспект Соборний, 102, центральна міська бібліотека для дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.