16

ЗАНЯТТЯ З МЕДІАГРАМОТНОСТІ «ІНФОМЕДІЙНА ГРАМОТНІСТЬ ТА КРИТИЧНЕ МИСЛЕННЯ»

Невід’ємним у роботі із засобами масової інформації є розвиток критичного мислення, зокрема вміння оцінювати та інтерпретувати події, ставити питання та обґрунтовувати власну позицію.

06 березня в Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС відбулось заняття з медіаграмотності «Інфомедійна грамотність та критичне мислення»» зі студентами коледжу культури, на якому фахівчиня Анастасія Євсейчик розповіла про типи контентів медіа та провела унікальну українську освітню гру «Критикотики». Основне завдання гри – розвиток критичного мислення, медіаграмотності, навички факт-чекінгу та грально-навчальний формат взаємодії молоді між собою. Адже критичне мислення – універсальна життєво необхідна навичка, яка сприяє розвитку особистості та аналітичних здібностей.

Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

3 Коментарі

онлайн порно чат Відповіcти

секс видео чат. Click Here:👉 https://rt.beautygocams.com/

промокод для мелбет Відповіcти

промокод мелбет при регистрации. Click Here:👉 https://mebel-3d.ru/libraries/news/?melbet_2020_promokod_dlya_registracii_besplatno.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.