10

ЗАНЯТТЯ ЗА ПРОЄКТОМ «ДІТИ УКРАЇНИ І ВІЙНА. КРОПИВНИЦЬКИЙ»

Як нам бути, що робити?

Треба зайчика зловити.

Будем знову рахувать:

Раз, два, три, чотири, п’ять.

Ось такими серйозними речами ми займалися на черговому занятті в рамках проєкту #WWO «Діти України і війна. Кропивницький» у бібліотеці-філії №10.

Дітлахи почали знайомитися з цікавою та точною наукою – математикою. Розпочали з вивчення цифр від 0 до 5, а знайомили дітлахів з цими цифрами герої казки «Рукавичка», які завітали на заняття і принесли кожен своє завдання.

Лічили в прямому та зворотному напрямку, установлювали відповідність між цифрами та предметами, шукали сусідів чисел, грали в гру «Математична скатертина», писали як на дошці, так і на кінетичному піску, не обійшлося без музики та читання, познайомилися з книгою «Рахівничка для малят», і звичайно ж, куди без рухливих ігор та конструктора, виконували вправи з графомоторики та багато чого іншого.

А ще дітвора побувала на майстер-класі, де створили яскраву поробку для своїх матусь, поласували смаколиками і розійшлися по домівках.

Заходи проводяться у рамках проєкту ГО «Обласний жіночий інформаційний центр» та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського «Діти України» і війна. Кропивницький» за підтримки Всесвітнього фонду допомоги дітям-сиротам (WWO).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.