7

ЗАНЯТТЯ ЗА ПРОЄКТОМ «ДІТИ УКРАЇНИ І ВІЙНА. КРОПИВНИЦЬКИЙ»

Навички читання формуються в дитинстві – про це знають в бібліотеці-філії №3 для дітей, тому вибір дитячих книжок для занять за проєктом #WWO «Діти України і війна. Кропивницький» надзвичайно важливий, бо так читання буде частиною не лише дитинства, а й всього життя! Особливе захоплення у дітей викликають книги про світ динозаврів, тому читали та обговорювали казку Гвідо Ван Генехтена «Неймовірна, але правдива історія про динозаврів».

Удосконалювали знання про унікальних істот, який вигляд вони мали та закріплювали назви. Так у дітей розширюється пасивний запас лексики, кристалізується вміння концентрувати увагу для осмисленої інформації.

Перегляд мультфільму «Земля до початку часів» ще більше наочно розкрив життя дивовижних тварин. Із великим задоволенням діти, проявивши свою фантазію, створювали неперевершену аплікацію «Ваза з квітами», під музику порухались та порозважались як динозаврики, поласували смаколиками та розійшлися по домівках.

Кожен маленький чомусик, який відвідав наше заняття здобув ще більше знань, розвинув креативне мислення та моторику рук.

Заходи проводяться у рамках проєкту «Обласний жіночий інформаційний центр» та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського «Діти України» і війна. Кропивницький» за підтримки Всесвітнього фонду допомоги дітям-сиротам (WWO).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.