13

«День Тетяни наступає, сніг в долоні насипає»

Є в морозному січні день, забарвлений радісним, якимось весняним настроєм. Це 25 січня – Тетянин день.

З нагоди свята, 25 січня, на абонементі Центральної бібліотеки Олександрійської міської ЦБС відбулася зустріч-спілкування «День Тетяни наступає, сніг в долоні насипає» жіночого клубу «Чарівність.

Бібліотекар розповіла цікаву історію про походження імені Тетяна, чому ми вшановуємо святу саме в цей день, про прикмети Тетяниного дня, познайомилися з літературними та музичними творами, які присвячені жінкам з цим чудовим ім’ям. Була презентована книжкова викладка «Тетянині книжки», де представлені книги, авторками, яких є письменниці з ім’ям Тетяна.

Брошка – одна з найголовніших і найпомітніших прикрас, яка або допоможе надати вигляду повної завершеності, або доповнить і розбавить нудний «дрес-кодівський» костюм. І на сьогоднішньому святковому майстер-класі «Брошка з деніму» «чарівниці» виготовляли дизайнерську прикрасу. Оригінальна задумка, що виникла в голові майстра, втілилася в життя і з’явився унікальний виріб.

Хендмейд «Брошка з деніму» може «освіжити» в один момент, дозволивши вбранню засяяти яскравішими фарбами. Такі речі дуже цінуються, особливо якщо це подарунок. Так приємно мати виріб, який у тебе в єдиному екземплярі! Майстер вклав в нього частинку себе і це тепло душі обов’язково відчувається.

У дружньому колі в стінах затишної бібліотечної зали ще довго велася щира жіноча розмова за чашкою запашного чаю зі смаколиками.

Цікаві та захопливі майстер-класи проходять кожної середи о 14:00 годині, за адресою: вул. Перспективна, 14.

Приходьте і отримайте радість і задоволення від процесу творчості!

2 Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.