8

ЮРИДИЧНА ПРИЙМАЛЬНЯ В БІБЛІОТЕЦІ

Запит громадян на захист своїх прав в Україні збільшується щороку. Адже сьогодні фразу про порушення прав можна почути як від учня, що сперечається зі шкільним учителем, так і від пенсіонерів, які не погоджуються, приміром, з пенсійним забезпеченням.

Проте кожен має право захищати свої інтереси, права і свободи від порушень та  протиправних посягань. Але як це зробити?

На допомогу в цьому приходить система з надання безоплатної правової допомоги. Так, щовівторка та щочетверга, в Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС діє безкоштовна юридична приймальня, в якій правову допомогу надають спеціалісти Олександрійського місцевого центру з надання БВПД.

Цього тижня, 10 та 12 січня 2023 року на консультації до юриста Поповича Володимира Сергійовича зверталися жителі міста з різними правовими питаннями, серед яких можна виділити:

– вихід на пенсію в 60 років за наявності стажу понад 35 років;

– правомірність нарахування боргів за комунальні послуги тощо.

Якщо у вас виникли питання з будь-яких юридичних аспектів – не гайте часу, скористайтеся безкоштовною послугою юридичного консультування в бібліотеці.

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.

Також можна звернутися до Олександрійського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Олександрія, вул. Першотравнева 51, тел. (05235) 7-04-40, 7-04-04.

Зробіть перший крок до розв’язння проблеми – проконсультуйтесь у фахівця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.