10

СІМ’Я – КЛЮЧ ДО ЩАСТЯ

«З родини йде життя людини» – говорить народна мудрість. І це справді так. Як зі струмочка починається ріка, так і життя починається з родини. Вона тримається на взаєморозумінні, довірі, турботі один про одного, радості від спільних дій. Міцна і дружня українська родина, в якій звучить дитячий сміх, панує злагода і мир – є запорукою сильної та успішної держави.

15 травня в Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС для студентів Олександрійського фахового коледжу культури та мистецтв бібліотекарі провели годину спілкування «Сім’я – ключ до щастя».

Присутні познайомилися з такими поняттями, як «сім’я», «родина», «рід», «родовідне дерево». Студенти охоче розповідали про свої родини, сімейні традиції, називали ознаки міцної родини, а також, складали прислів’я та приказки про родину. На закінчення заходу майбутні бібліотекарі склали родовідне дерево.

Пам’ятайте! Щастя ваших рідних залежить від вас. Воно у вашій посмішці, ваших успіхах, вашому здоров’ї. Тож цінуйте і любіть своїх рідних, не завдавайте їм болю, образи й прикрощів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.