11

ОСНОВИ ЗДОРОВ’Я ДЛЯ МАЛЮКІВ. ЗАНЯТТЯ ЗА ПРОЄКТОМ «ДІТИ УКРАЇНИ І ВІЙНА. КРОПИВНИЦЬКИЙ»

Важливо знати будову тіла людини, як виглядає той чи інший орган: серце, нирки, печінка та інші, яку роль виконує кожен з них в організмі. Що таке гігієна та як важливо дотримуватись її правил. Ці та інші питання розглядали на цьому тижні наші маленькі «чомучки» на корисних та пізнавальних заняттях, що проводяться в бібліотеці-філії №10 в рамках проєкту «Діти України і війна. Кропивницький».

Хлопчики та дівчатка подорожували країною «Здоровландія», де дізнались багато нового, корисного та цікавого. Переглянули навчальні картки «Будова тіла людини» та декілька відеороликів з теми: «Організм людини. Що у тебе всередині?», «Що для чого? Предмети гігієни». Пограли в дидактичну гру «Догляд за тілом», де розглянути основні складові особистої гігієни, вивчили основні правила догляду за власним тілом.

Неабияк зацікавив дітей наочний матеріал – манекен з муляжами внутрішніх органів людини, де вони мали змогу детально подивитись на кожен з них та дізнатись де саме вони розташовані.

Незмінним елементом кожного заняття є руханки, а також читання книги та завдання на картках, спрямовані на розвиток мислення дітей, закріплення вивченого матеріалу та вміння робити висновки.

Маленькі учасники проєкту зрозуміли важливість дбайливого ставлення до свого організму, дотримуючись здорового способу життя.

Заняття завершились традиційним смачним перекусом.

Заходи проводяться у рамках проєкту ГО “Обласний жіночий інформаційний центр” та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського “Діти України і війна. Кропивницький” за підтримки Всесвітнього фонду допомоги дітям-сиротам (WWO).

1 Коментарі

https://iloveroom.co.il/room/דירות-דיסקרטיות-בקריות/ Відповіcти

Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. Its always exciting to read content from other authors and use a little something from other web sites.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.