13

МАЙСТЕР-КЛАС З ВИГОТОВЛЕННЯ МАГНІТУ «ПАТРІОТИЧНЕ СЕРЦЕ»

Патріотичні майстер-класи сьогодні актуальні як ніколи, адже зараз кожен намагається проявити свою приналежність до незламної нації й використовує патріотичну символіку в різних сферах життя. Тому, 02 березня 2023 року в Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС, для постійних відвідувачів, було організовано майстер-клас з виготовлення магніту «Патріотичне серце».

У дружній атмосфері, під звуки українських пісень, активні та небайдужі до творчості рукодільники, поринули у творчий процес над створенням красивого жовто-блакитного сувеніра.

Діти проявили надзвичайну творчість та фантазію, в результаті чого отримали неперевершені магніти символи любові до Батьківщини, які стануть окрасою інтер’єру або ж цінним подарунком, зробленим власними руками.

Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

1 Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.