10

КУРСИ «ОСНОВИ КОМП’ЮТЕРНОЇ ГРАМОТНОСТІ»

Ми живемо в інформаційному суспільстві. Невід’ємною частиною нашого життя стали комп’ютери. Інформаційні технології відкрили нові можливості для навчання, роботи й відпочинку, надали доступ до великого обсягу інформації, сприяли виникненню сучасних способів спілкування, полегшили працю й життя людей.

05 квітня, пройшло заняття з курсу «Основи комп’ютерної грамотності», для вихователів ДНЗ (ясла-садочок) №18, на базі Центральної бібліотеки Олександрійської міської ЦБС. На початку зустрічі, бібліотекар провела інформ-хвилинку «Використання новітніх технологій в повсякденному житті», в ході якої розповіла цікаві факти про новітні технології, які зараз нас оточують та які зміни нас чекають в майбутньому. Продовжили заняття вивченням теми «Глобальна мережа Internet та її можливості».

Internet – це глобальна інформаційна мережа, яка об’єднує велику кількість регіональних мереж і водночас мільйони комп’ютерів у всіх кінцях планети з метою обміну даними та доступу до інформаційних і технологічних ресурсів.

В ході заняття розглянули: принципи функціонування і ресурси мережі Internet; основні мережні сервіси; програми браузери та закріпили вивчений матеріал на практиці.

Тож не забувайте, що мережа Internet є лише частинкою нашого життя, а не все життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.