18

КУРСИ «ОСНОВИ КОМП’ЮТЕРНОЇ ГРАМОТНОСТІ»

Miсrosoft Word – текстовий редактор, програма для створення й обробки текстових документів. Текстовий редактор Word є одним із найпоширеніших текстових редакторів, що значною мірою зумовлено його численними перевагами, до яких належать насамперед широкі функціональні можливості. Важко знайти таке завдання в роботі з текстами, яке не можна було б розв’язати засобами Word. Цей редактор належить до групи програм Microsoft Office.

Текстовий редактор Microsoft Word, почали вивчати під час чергового заняття Вищої народної школи, курсу за напрямком «Основи комп’ютерної грамотності» Центральної бібліотеки Олександрійської міської ЦБС.

16 березня, при вивченні теми звернули увагу на наступне: рядок меню, створення та збереження документа, набір та редагування тексту, створення документів за певною структурою, використання шаблонів документів, автоматичне створення змісту документа.

Після вивчення матеріалу даної теми кожен слухач курсу навчився: створювати та зберігати документ; форматувати документ та сторінки.

Заняття пройшло цікаво та інформативно.

2 Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.