5

КАЗКОВИЙ ТОПЧИК «ЯСНІШЕ НА СВІТІ, КОЛИ ЧИТАЮТЬ БАТЬКИ Й ДІТИ»

Тиждень дитячого читання добігає кінця, а день його закриття подарував дітям цілий калейдоскоп гарних емоцій: адже  2 квітня – Міжнародний день дитячої книги і день народження великого датського казкаря Ганса Хрістіана Андерсена. Обидві ці дати – чудова нагода гарно розважитися у бібліотеці.

Тож відзначили їх веселою і дружною компанією у форматі казкового топчика «Ясніше на світі, коли читають батьки й діти».

Наші маленькі читайлики разом з волонтерами в образах літературних та мультиплікаційних героїв: затійниці Зан Тірі, підступної Готель, світловолосої Рапунцель зі своїми друзями Паскалем, Касандрою, Максимусом та Фліном поринули у чарівний світ казкових пригод, щоб врятувати книжковий світ.

Завзяті танці, активні ігри супроводжувалися веселим сміхом, шаленими  емоціями та гучними оплесками. Відданість, завзяття та сміливість маленьких рятівників переконали присутніх, що світ прекрасний і про нього треба дбати. Малеча потоваришувала з казковими героями й ще довго не хотіла прощатися з ними.

Крім того, протягом дня читачі центральної міської бібліотеки для дітей взяли участь у голосних читаннях «Ми – читайлики», майстер-класі з паперопластики «Книжкова закладка», цікавих та пізнавальних заняттях із вивчення англійської мови та засіданні Лего-клубу.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання добіг кінця, та не завершується знайомство з дитячою книгою. Щойно ви відкриваєте двері бібліотеки, поринаєте у світ казки, пригод та фантастики.

Ця публікація була створена в межах програми «Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT», яку реалізує ГО «СКЦ «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). ЇЇ зміст є відповідальністю учасників програми та не обов’язково відображає позицію ЮНІСЕФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.