24

ЙОГА В БІБЛІОТЕЦІ: ТІЛО І РОЗУМ В ТОНУСІ

Активне життя в сучасному суспільстві часто приводить нас до фізичного виснаження, емоційного вигорання або стресу. Тому з метою релаксації і відновлення, ментального відпочинку та зняття напруги батьків і дітей, 11 квітня відбулося заняття з йоги «Шлях до себе» в рамках діяльності Батьківського клубу.

Тренерка Інга Федоренко надала поради присутнім, як зміцнити здоров’я, як боротися зі стресом, стабілізувати емоційний стан, продемонструвала та навчила дорослих і малих виконувати осани та пранаями.

Завершилося заняття переконливими словами тренерки: «Йога – це насамперед розвиток і душі, і тіла, вона включає і фізичне навантаження, і духовну практику. Одним вона допомагає зрозуміти себе та світ, іншим – позбутися агресії та зайвих кілограмів. Вона і для дітей, і для дорослих, і для струнких, і для гладких, для новачків і досвідчених. Для суглобів і хребта…

Йога. Захопливий шлях до самого себе. Мистецтво жити у злагоді з собою і навколишнім світом, керувати тілом та думками».

Захід організовано в рамках діяльності «Батьківського клубу» та реалізації проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Благодійним фондом “Безпечне майбутнє” за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine.

Просвітницько-профілактичні засідання Батьківського клубу тривають, долучайтеся! Тут завжди дуже цікаво, корисно і душевно!

Чекаємо на вас щовівторка за адресою: проспект Соборний, 102, центральна міська бібліотека для дітей.

1 Коментарі

Blur CRYPTO Airdrop Відповіcти

CLAIM SPACE ID AIRDROP 2023 | EARN MORE THAN 1.007ETH | LAST CHANCE https://cos.tv/videos/play/43599695387857920

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.