11

ЗИМОВЕ КОНФЕТІ «СИПЛЕ ЗИМОНЬКА СВЯТАМИ»

Познайомитися з традиціями Нового року, Різдва Христового та інших зимових свят отримали можливість відвідувачі центральної міської бібліотеки для дітей під час проведення зимового конфеті  «Сипле зимонька святами».

Напередодні свят Маланки та Василя до бібліотеки завітали дітки з інвалідністю та їх батьки МГО «Віра», з родин ВПО та всі бажаючі.

Протягом заходу ніхто з присутніх не мав змоги нудьгувати, адже артистичні бібліотекарі яскраво передавали образи героїв свята. Це і гарна Маланка, і харизматичний Василь, і колоритний кум, що завітав на гостини. Невід’ємними гостями були також кмітлива циганка та весела коза.

Захід супроводжувався веселощами, чудовим настроєм, жартівними забавами. Діти брали участь в різноманітних іграх, конкурсах, відгадували загадки, співали колядки та щедрівки.

Яскраві костюми, ігри, пісні, щирі посмішки дітей, неповторна атмосфера доброзичливості панували у святковій залі.

Після щирих привітань та казкового дійства на дітлахів чекали подарунки від міського голови Сергія Кузьменка та подарункові набори від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в рамках проєкту «Батьківський клуб», який реалізовує благодійний фонд «Безпечне майбутнє» у співпраці з UNICEF

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.