6

ЗАСІДАННЯ КЛУБУ «ЧАРІВНІСТЬ»

Сьогодні важко уявити свій одяг без джинсів: їх вдягають на ділові зустрічі, прогулянки й лекції. Їх додають до образу в стилі бохо, нью-гранж. Комбінезони, кльош, штани прямого крою, джинси з прорізами – відмінно виглядатимуть як на жінках, так і на чоловіках. Універсальні, поза віком і часом, поза моди й вподобань – джинси підкорюють своєю зручністю і практичністю.

26 квітня бібліотекарки абонемента Центральної бібліотеки Олександрійської міської ЦБС запросили учасників клубу «Чарівність» на годину цікавих фактів «Як денім підкорив світ», де вони змогли поринути у світ деніму, оцінити модні поради, поміркувати про мікротренди в декорі інтер’єру, надихнутися «джинсовими» ідеями подарунків.

На майстер-класі «Брошка Парасолька» чарівниці з задоволенням виготовляли прикрасу з деніму, яка стала красивим доповненням до будь-якого одягу.

На будь-яке свято, з приводу і без нього, з нашими порадами ви завжди будете на висоті, а унікальні і оригінальні подарунки припадуть до душі вашим близьким.

Цікаві та захопливі майстер-класи під час засідання клубу «Чарівність» проходять кожної середи о 14:00 годині, за адресою: вул. Перспективна, 14.

Приходьте та отримайте радість і задоволення від процесу творчості!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.