8

ЗАСІДАННЯ КЛУБУ «ЧАРІВНІСТЬ»

Земля… Яка вона? Земля породжує джерельця і стрімкі потоки, трави та дерева. Вона тримає на собі океани, ганяє хмари та грається їхніми тінями.

22 квітня люди по всій планеті святкують Міжнародний день Матері-Землі. Започатковано його з метою об’єднати людей усіх країн щодо захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарує нам життя, є унікальною, але потребує нашої турботи і захисту.

19 квітня, на абонементі Центральної бібліотеки Олександрійської міської ЦБС, пройшов квітковий вернісаж «Таємнича сила квітів» присвячений дню Матері-Землі. Учасниці клубу «Чарівність» познайомилися з цікавими фактами про Землю, про квіти які ростуть на нашій землі.

Українці здавна любили прикрашати свої помешкання, двори, городи квітами. Це і квітковий орнамент-бігунець на камені, і калинові кущі біля ґанку, і жовтогарячі гвоздики та чорнобривці поміж городиною, і вишиті сорочки та рушники. А скільки квітів вплітали україночки у свої віночки та ставили у вазочки!

Так, на майстер-класі «Квіти з поліетилену» чарівниці виготовляли гарні штучні квіти.

А що може бути кращим подарунком, ніж квіти? Щороку прикрашайте матінку Землю барвистими вінками!

Цікаві та захопливі майстер-класи під час засідання клубу «Чарівність» проходять кожної середи о 14:00 годині, за адресою: вул. Перспективна, 14.

Приходьте та отримайте радість і задоволення від процесу творчості!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.