5

ЗАНЯТТЯ З 3D-МОДЕЛЮВАННЯ

Волонтери запросили дітлахів до Центральної міської бібліотеки для дітей на цікаве заняття з моделювання 3D-ручкою, яке є чудовим способом розвивати творчі здібності та просторове уявлення.

Волонтери запропонували дітям створити фігури, які пов’язані з їх інтересами. Малеча мала можливість експериментувати з різними кольорами, для створення унікальних та оригінальних 3D-моделей.

В цілому, створення об’єктів, зробило заняття не тільки цікавим та захопливим, але і допомогло дітям знайти нові способи вираження своєї творчості та індивідуальності.

Ця публікація була створена в межах програми «Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT», яку реалізує ГО «СКЦ «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). ЇЇ зміст є відповідальністю учасників програми та не обов’язково відображає позицію ЮНІСЕФ.

1 Коментарі

Crypto casino Відповіcти

Your bonus from http://gg.gg/13oh3i connect your wallet and enter promo code (3gSwd234) and get 0.5 eth + 300 free spins, Withdrawal without

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.