13

ЗАНЯТТЯ З АНГЛІЙСЬКОЇ ДЛЯ ДІТЕЙ

Англійська – мова світового спілкування. Мова, яка об’єднує мільйони людей по всьому світу. Вона є мовою бізнесу, освіти, подорожей, молоді, науки та техніки. Англійська – універсальна мова. В додаток до всього, вона є гарною, мелодійною і легкою у вивченні. Вона володіє одним з найбагатших словникових запасів у світі, але при цьому в ній нескладна граматика. Слова самі притягуються одне до одного, утворюючи лаконічні та зрозумілі речення.

15 березня, в Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС продовжили вивчення англійської мови, за участі викладача англійської мови – Рибницької Тетяни, яка працює за Британською методикою викладання.

Під час заняття вивчали тему «Let’s phone Mel». Розвивали різні види пам’яті дитини: зорову, слухову, тактильну та емоційну, в межах даної теми. Завдяки розвитку зорової пам’яті дитина запам’ятовує максимальну кількість інформації, слухової – малюк тренує один з основних мовних навичок: сприйняття інформації на слух. Завдяки тактильній пам’яті м’язи дитини (в першу чергу ті, які беруть участь в розмовному процесі) запам’ятовують і передають, як вимовляється те чи інше слово, той чи інший звук. Емоційна пам’ять служить інструментом запам’ятовування слів і подій на тривалий період. Якщо дитина чомусь була рада на занятті або її щось вразило, не сумнівайтеся – вона запам’ятає це надовго.

Тож підвищуємо свій рівень англійської вже сьогодні!

2 Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.