8

ЗАНЯТТЯ ЗА ПРОЄКТОМ «ДІТИ УКРАЇНИ І ВІЙНА. КРОПИВНИЦЬКИЙ»

В бібліотеці-філії №3 для дітей на занятті #WWO «Діти України і війна. Кропивницький» присутні розглядали тему будівництва разом з веселою математикою.

Для читання та обговорення обрали українську народну казку «Зайчикова хатка». Дітлахи з головними героями поринули в неймовірні пригоди у світ незнаного і сконструювали свої будиночки-хатиночки.

А ще малеча запаслася фантазією, яка допомагає створити неповторний шедевр, гострими ножицями, хорошим клеєм і, звичайно ж, папером. Злагоджена робота, гарний настрій і проліски, які будуть цвісти біля будиночків вийшли неперевершені, і як завжди, різні. Таке заняття сподобалося  не тільки дівчатам, а й хлопцям! Веселі перегони на конях, рухливі ігри та корисне харчування додали ще більшого настрою.

Всі з нетерпіння чекають на наступні зустрічі!

Заходи проводяться у рамках проєкту «Обласний жіночий інформаційний центр» та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського «Діти України» і війна. Кропивницький» за підтримки Всесвітнього фонду допомоги дітям-сиротам (WWO).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.