14

ЕКСКУРСІЯ ДО БІБЛІОТЕКИ – НОВІ ВРАЖЕННЯ ТА ЗНАЙОМСТВА

У сучасних умовах відбувається поступове послаблення інтересу до друкованих видань. Для того, щоб залучити нових читачів та змотивувати молодь звертатися частіше до книг, працівники бібліотеки для юнацтва провели пізнавально-ознайомлювальну екскурсію першокурсникам Олександрійського медичного фахового коледжу.

Бібліотекарки гостинно зустріли студентів спеціальності «Медсестринство» із куратором групи Рижук Людмилою Федорівною. Як з’ясувалось, більшість студентів відвідали книгозбірню вперше, тому присутні зацікавились цим закладом.

Працівники бібліотеки ознайомили студентів із правилами користування книгами, фондами читального залу та абонементу, розповіли про квест-кімнату «Таємниця фараона» та Молодіжний інтернет-центр. Доступ до Wi-Fi, різноманіття краєзнавчої та сучасної фахової літератури, а також можливість спілкування без обмежень у часі – усе це спонукало студентів записатися до бібліотеки.

Невимушена атмосфера зустрічі спонукала до діалогу та роздумів і найголовніше – до нових знайомств. Щиро радієм, адже тепер у бібліотеці з’явились нові читачі.

1 Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.