6

АРТ-ЗАНЯТТЯ З ЕЛЕМЕНТАМИ ТИМБІЛДИНГУ

Кусудама – японське мистецтво виготовлення прикрас з паперу. Ця творча діяльність доступна людям всіх поколінь і статусів. Все, що потрібно, це проявити фантазію і зробити гарний елемент декору.

Створювали командну кусудаму студенти Олександрійського фахового коледжу культури та мистецтв під час арт-заняття «Апсайклінг. Кусудама», що було проведено 03 квітня в Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС.

Тренерка, педагогиня, Амбасадорка Миру Аліна Касьянова заклала у це заняття багато сенсів: креативність, мистецтво та наука, командна робота, друге життя речам.

Зі старих журналів митці створювали окремі елементи, навчаючись при цьому індивідуальній та груповій роботі, а поєднання японського мистецтва орігамі з геометрією підштовхнуло учасників до самостійного пошуку інформації про світ багатогранників.

Цей вид мистецтва став дуже популярним завдяки своїй доступності. У роботі використовується мінімум матеріалів та інструментів, які можна легко знайти в своїй квартирі або недорого купити. Готові вироби здатні не тільки оригінально прикрасити інтер’єр, але і стати хорошим подарунком близькій вам людині.

Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.