9

АРТ-ВЕЧІРКА «АРОМАТНЕ МАЛЮВАННЯ КАВОЮ»

Сьогодні ми просто не уявляємо своє життя без ароматного напою, який бадьорить будь-кого – кави. При цьому кава може стати не тільки улюбленим запашним напоєм, а й улюбленим інструментом для створення справжніх витворів мистецтв.

17 березня в Центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС відбулась арт-вечірка «Ароматне малювання кавою» для студентів Олександрійського фахового коледжу мистецтв та культури, на якому фахівчиня Анастасія Євсейчик розповіла про тонкощі техніки coffee-art та поділилась технікою створення натуральної фарби (розчину) з кави.

Техніка coffee-art дозволяє створювати будь-які сюжети та має цікаві відтінки від світло-жовтого до темно-коричневого, що чудово надає ефект старовини. І до речі, малювання кавою є гарною ароматерапією, що дозволяє розслабитись і насолоджуватись моментом тут і зараз.

Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.